CONCURS - Pune viață într-un afiș!

18 Martie 2021

În cadrul „Lunii pentru Viață” lansăm un concurs dedicat tinerilor!

Găsește încă 4 prieteni și realizați împreună un afiș care să arate importanța și frumusețea vieții, încă din momentul în care un copilaș se află în burtica mamei sale. Acest afiș trebuie să fie de format A1 (594x841mm) și să fie realizat prin diferite tehnici artistice creative (colaj, desen, pictură etc). Este exclusă prelucrarea digitală! Afișul va fi expus în format fizic, online, votat și premiat, după următorul sistem:

  1. Creezi împreună cu grupul tău de prieteni afișul până la data de 26 martie. Este important să respectați indicațiile de mai sus: tema, formatul și tehnica folosită.
  2. Faci o poză împreună cu prietenii tăi și cu afișul pe care l-ați creat expus într-un mod cât mai original. Ai libertatea de a-l afișa în interior sau exterior, dar este important ca acest lucru să păstreze parametrii legali. De asemenea te rugăm să ții cont de normele de prevenție COVID-19, în public. Trimite-ne cel mult 3 fotografii prin email pe adresa departament.provita@gmail.com sau prin Whatsapp la nr. 0745 317 555, până pe 26 martie, ora 20:00.Atenție! Pentru șanse cât mai mari luați în calcul: design-ul afișului să fie cât mai atrăgător, modul de expunere să fie cât mai vizibil, calitatea imaginilor să fie cât mai bună.
  3. Pe 27 martie fotografiile vor fi publicate pe pagina de facebook /ProVitaIasi, iar până pe 30 martie, ora 20:00 pozele vor primi like-uri și vor fi distribuite.
  4. Pe data de 31 martie vor fi desemnate primele 3 afișe, care au fost cel mai bine apreciate (în funcție de statisticile paginii facebook).
  5. În perioada 1-31 mai vor fi livrate cele trei premii:
    • Locul I și II – o ieșire cu grupul de prieteni într-un parc de aventură;
    • Locul III – o ieșire cu grupul de prieteni într-o sală de cățărat;
Share