DONEAZĂ pentru Georgiana

Anul educațional 2023-2024 a început cu bucurie pentru 100 de copii și tineri excepționali din Arhiepiscopia Iașilor, care beneficiază de sprijin la studii. Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor reușește și în acest an să ofere lunar 100 de burse de studiu în valoare de 300 de lei. 

Georgiana, una dintre bursierele Pro Vita Iași, luptă să își continue studiile la Berlin pentru a-și împlini visul, cel de a reveni în România, ca un bun profesionist și cu o meserie spre folosul semenilor.

De la Hulub la Berlin… și de la Berlin la Iași pare un traseu greoi, însă nu imposibil. Georgiana a crescut într-o familie cu 8 copii în Hulub, județul Botoșani, iar de curând a început studiile la Berlin la International Healthcare Management.

Pro Vita Iași o susține din anul 2015 cu o bursă lunară de studiu, însă de acum, studentă fiind, are nevoie de mai mult sprijin pentru a acoperi cheltuielile de chirie și taxa de școlarizare. 

Bursiera este perseverentă, harnică și încrezătoare că va reuși, alegând să muncească chiar din primul an de facultate pentru a-și putea asigura cele necesare studiilor. La admitere, Georgiana s-a aflat printre cei 10% studenți cu punctaj mare, primind o reducere de 35% din taxa de studii. Cheltuielile sunt însă și mai mari. Suma necesară pentru susținerea Georgianei la studii este de 10.000 lei/an, adică 1000 lei/lună.

Pro Vita Iași lansează un apel de sprijin pentru Georgiana, iar donațiile se pot face online pe https://provitaiasi.ro/doneaza, detalii: Bursă de studiu, Georgiana. Se poate contribui și prin transfer bancar:

  • LEI: RO08CECE IS1030RON1014342, CEC Bank

  • EURO: RO68CECE IS10C1EUR1103231

  • Cod Swift: CECERO, CEC Bank

  • Titular cont: Arhiepiscopia Iașilor

  • Detalii: Bursieră Georgiana

Share