5 copii visează la o casă în care să nu mai plouă

2 Octombrie 2022

Cum arată o copilărie fericită? Este o lume ca o fereastră deschisă spre cer, spre visuri, spre lumină. 

La familia Pro Vita din Darabani, iubirea ține locul darurilor prețioase și face copilăria a cinci copii cu adevărat fericită, în ciuda lipsurilor. 

Crina, mamă a 6 copii, dintre care unul plecat la ceruri, are grijă de ei de una singură. Un viciu îl ține pe tată departe de ei și de viața de familie. Pe umerii săi și a copiilor stau toate grijile cotidiene. Deși îi este greu, speră că într-o zi va reveni acasă.  

 

Casa

 

Cosmin, Marilena, Adelin Laurică, Ion Emanuel și Ioana-Miruna sunt bucuria și sprijinul ei. Se ajută și se susțin reciproc, dar, cel mai important, nu-și pierd speranța. 

Locuiesc într-o casă unde îndură frigul, iar pentru a avea apă sunt nevoiți să meargă la fântâna din localitate. Sunt harnici și muncitori, având grijă de animale și de o grădină cu de toate. 

Toată iarna au dormit într-o bucătărie, fiind singura care se poate încălzi. Acolo copii își fac temele, acolo mama le gătește, acolo își împărtășesc bucuriile și tristețile. 

VREM SĂ LE FACEM UN DAR.

Să le construim o casă, în care cei mici să se bucure de un spațiu al lor, având condiții potrivite pentru o creștere și dezvoltare armonioasă. 

Punem o cărămidă la temelia unui vis! Donează!

https://darpentrucopii.ro/doneaza

LEI: RO 08 CECE IS1030RON1014342, CEC Bank
EURO: RO 68 CECE IS10C1EUR1103231, Cod Swift: CECERO, CEC Bank
Titular cont: Arhiepiscopia Iașilor - Pro Vita

Share